Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Minőségpolitika

A Földi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által végzett valamennyi tevékenységnek meg kell felelni a vevők által meghatározott elvárásoknak és igényeknek, a jogszabályi követelményeknek, valamint az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány elvárásainak. A Kft. vezetésének fő törekvése, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, valamint a vezető cégek vendéglátóipari berendezéseiből a vevők részére kifogástalan minőségű termékeket és szolgáltatást kínáljunk saját szakembereink tudásának, tapasztalatának felhasználásával. Minőségpolitikai célkitűzéseink megvalósítását a nemzetközi előírásokhoz igazodó minőségirányítási rendszer működtetésével kívánjuk elérni, amelyben fontos szerepet játszik a minőségfejlesztés, minőségjavítás, a munkatársak bevonása és ösztönzése a folyamatos fejlesztés érdekében. További célkitűzéseink a kiemelkedően magas színvonalú alkatrészek, berendezések beszerzése és forgalmazása, a szerződésben foglalt kötelezettségeink maximális teljesítése, megrendelőink elégedettségének elérése és fenntartása.

Beszállítóinktól elvárjuk a megbízható, pontos és a követelményeinket kielégítő beszállítói képesség állandó fenntartását és fokozását, a környezet védelmének szem előtt tartását.

Jövőbeni célkitűzéseink, hogy a jelenlegi állandó ügyfeleink bizalmát növeljük, és kapcsolatainkat tovább erősítsük, az általunk okozott környezetterhelést csökkentsük. Leendő ügyfeleink körét bővítsük azzal a szándékkal, hogy működésük teljes körűen kielégíthesse az Élelmiszerbiztonsági / higiéniai előírásokat, az általunk szállított, vendéglátó-ipari, konyhatechnológiai berendezésekkel, valamint az általunk kivitelezett rozsdamentes bútorzatokkal. A minőség és környezetvédelem iránti elkötelezettség, a minőség és környezetközpontú gondolkodás kialakítása és a tényeken alapuló kommunikáció valamennyi munkatársunk számára kötelező. A Kft. vezetése kötelezettséget vállal a minőségpolitikában megfogalmazottak betartására. Minőségirányítási rendszerünket folyamatosan megújítjuk és a megváltozott követelményekhez igazítjuk.