Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kategóriák

Grill & BBQ

Az Everdure-t Heston Blumenthal brit háromcsillagos séf alapította. Az Everdure kollekció egy sor prémium kategóriás, páratlan minőségű grillsütőből áll. Heston több mint 20 éve tanulta meg, hogyan hozza ki a legjobbat az alapanyagokból. Azáltal, hogy kedvenc technikáit beépítette grilleibe, létrehozta azt, amit egyesek 3 Michelin-csillaggal rendelkező barbecue-sorozatnak nevezhetnek.

Heston Blumenthal a tervezőkkel és mérnökökkel szoros együttműködésben vállalta ezt a kihívást azzal a küldetéssel, hogy megalkossa a tökéletes modern barbecue-t. A legújabb technológia és a design esztétika ötvözésével, a könnyű használhatósággal és a részletekre való átgondolt odafigyeléssel az eredmény egy olyan modern grillkollekció, amely egy új világ felfedezésére késztet. A faszenes grillek előnyeitől a gázgrillek kényelméig minden Everdure grillsütőt a legapróbb részletekig részletesen megterveztünk.

Az Everdure kollekció zászlóshajója az Everdure 4K faszenes grill, egy ultramodern kamado, egy igazi összcsomag, amelyen szinte bármit grillezhet, a hamburgertől a pizzáig, a burgonyaszeletektől a zöldségekig. 

Rendezés: