Információs vonal: +36 (93) 322 175 | E-mail: info@foldi.hu

hun | ger | eng
   

THERMOROSSI ESTRO PRO 2+ BBQ sütőFával vagy faszénnel fűthető BBQ sütő a THERMOROSSI-tól.
Rozsdamentes acél és öntöttvas sütőtérrel, rozsdamentes acél külső borítással, mely garantálja a készülék hosszú élettartamát és tökéletesen teljesíti a magas higiéniai elvárásokat. Ideális grillezéshez, sütéshez, füstöléshez és pirításhoz.

A tűzteret 5 kg faszénnel, vagy 7 kg tűzifával fűtheti fel. A kéménye szabályozható, így lehetősége nyílik különféle tüzelőanyagok használatára: fa, faszén, fűrészpor, pellet. Az égőtér magassága 20cm-t állítható, ezzel növelve a hőellátás szabályozhatóságát. A készülék tetején elhelyezkedő füstszabályzó segítségével könnyen szabályozhatja a sütési folyamatot.faszén, fűrészpor, pellet. A készülék tetején elhelyezkedő füstszabályzó segítségével könnyen szabályozhatja a sütési folyamatot.

1 grill fiókkal: A fiók egy rozsdamentes acél grillrácsot tartalmaz, mely könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható. A fiók biztonsági zárral van ellátva, mely hermetikusan lezárja a sütőkamrát. Könnyen kinyitható egy ergonomikus hőálló kar segítségével. A fiókon egy hátsó ajtó is található, mely kinyitáskor lezárja az égésteret, ezzel megakadályozza a hőveszteséget és a füst kiáramlását. Az ajtók és fogantyúk megakadályozzák az oxigén beáramlását, ezzel javítva a teljesítményt és termikus hatásfokot. Az ajtón található ellenőrző nyílás kinyitásával lehetősége van a sütési folyamat állapotának hőveszteség nélküli megnézésére. A kamra hőmérsékletét analóg hőmérő jelzi.

1 sütővel: A sütőtér alja samottos, mely biztosítja a tökéletes hőelosztást az egész kamrában. A sütőtér gőzelvezetővel van szerelve. A sütő ajtaja hőálló ergonomikus fogantyúval nyílik. Mind a fogantyú, mind az ajtó garantálja a sütőtér hermetikus lezárását, ezzel növelve a hatékonyságot.

Hőmérséklettartomány: 200-420°C
Felfűtési idő: 90 perc
Átlagos fa fogyasztás: 1,4 kg/h
Sütőfelület: 182 cm2
Méret: 67,2×71,8/123×137,5 cm

Árainkról érdeklődjön munkatársainknál!

Vissza

Kapcsolat »
0.27393794059753